2011-11-18
22:16:37

So long..

Jag kommer lägga ner här..
Efter åtaliga försöka att göra vettiga inlägg så blir det bara pannkaka av det mesta. På något sett kändes tanken att dela med mig av känslor ganska skön. Att få folk försöka förstå. Men det finns fortfarande en spärr som sätter stopp för det allra innersta och egentligen kanske det mest väsetliga. Jag har inte heller någon lust eller ork att dela med mig av "Vardagen" då jag inte riktigt vet vart jag är.. en konstig känsla att förklara. Hur som helst så känns det som att bloggen inte längre uppfyller något syfte. Kanske återkommer jag en annan dag, när förvirringen inte är så total.. men inte en på ett tag.

Ha det så bra! :)
2011-11-12
11:47:27

11-11-11

5 månader. Hur är det ens möjligt? Hur hamnade jag här?
Det ända man vill göra är att skrika
"Stopp! Stanna! Vi måste vänta på Elin, hon ska också med."
Men det är ingen som lyssnar...
2011-11-10
13:28:35

Uppdatering i punktform

  • Ny kurs påbörjad: Konsultation och Affärsrådgivning
  • Myskväll lite spontant hos Erika igår
  • Skulle köpa biljetter till Aviciis spelning i globen.. förgäves! Försent! Fan!
  • Ikea idag med Erkis och Pontus
  • Känner mig rastlös mitt emellan två kurser och inte jättemycket jobb.
  • Måste införskaffa nått nytt att åka på i vinter. Snowboard eller skidor?
2011-11-08
23:38:26

Birdy - Skinny love

Bon Iver är en stor favorit hos mig och jag har väl alltid varit oerhört skeptisk till att någon skulle kunna framföra någon av deras låtar bättre. Denna tjej har dock lyckats med en grymt bra pianocover. Vet inte om det är bättre än orginalet, men jag får inte nog av den. Och inte heller av resten av hennes låtar.
Tummen upp till Birdy!

2011-11-06
22:33:20

Det bor en ängel i mitt rum

2011-11-03
18:36:17

10 000 stones

Allt känns väldigt tungt just nu. Små saker känns som stora projekt och jag har väldigt svårt att hitta glädjen i saker och ting. Låter hemskt och deprimerande, jag vet, men det är också förklaringen till att det varit tyst här ett tag. Jag vet inte rikigt vad jag skriva. Jag är full av känslor, men ändå så känner jag mig helt tom. Jag packar väskan nu och spänderar några dagar med familjen. Det känns riktigt skönt och jag önskar att jag bara kunde få ta långa promenader och ligga i soffan hos mamma och pappa däremellan. Men imorgon väntar jobb och på lördag väntar hemtenta. Blir någon middag medans alla är samlade iaf och det ser jag fram emot.