2011-08-31
22:33:05

Vi lever alla med känslan att falla

Tror du vi kan ropa på nån med förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar
Jag tror att du söker efter mer än du ser
Men jag ser att ler och jag tror att du tvivlar

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig



Den svenska björnstammen - Vart jag mig i världen vänder

2011-08-31
22:03:50

Sen senast..

Det har hänt massor sen sist. Vi har tagit oss igenom Elins 26-årsdag tillsammans, vi hat gått igenom allt det här med sten till hennes minnesplats, Henric har flytt landet och bosatt sig i Paris för ett par månader och idag har jag satt fjädrar i håret. Jag är full av både längtan och saknad. Elin finns i mina tankar varenda minut, varje sekund av dagen. Jag längtar efter Henric, efter mina bästa i Västerås, Italien och Linköping. Kommer lägga upp bilder så småning om från kvällen när vi tände rislyktor för Elin.

"Vänskap är en själ i två kroppar."

2011-08-23
23:25:19

Rättelse

För den uppmärksamma och ordmärkande läsaren på den här bloggen, så kan jag meddela att på fredag så kommer vi hålla till VID Storsjön. Inte I Storsjön som det står i inlägget "Den 26e aug."....
2011-08-23
19:48:38

Dalara div. 3 - Ser fint ut.

2011-08-22
15:22:24

Den 26e augusti.

Jag har haft kontakt med en tjej och en kille nere i Skåne, som samtidigt som mig och min familj, har gått igenom en fruktasvärd tragedi. Tjejen jag haft kontakt med heter Sofie och är tvillingsyster till en tjej som liksom Elin lämnade den här världen efter en tuff kamp i början av somaren, alldelles för ung. Killen jag haft kontakt med, Daniel, är pojkvännen och sambon till samma tjej (han är förövrigt den som varit så jättejättesnäll och hjälpt mig med designen här på bloggen). På den här tjejens fördelsedag i sommar, firade dom henne dels genom att tända och skicka upp så många rislyktor motsvarande den här tjejens ålder. Jag tyckte det var en helt makalöst fin idé och kände att jag ville göra samma sak för Elin. 

Alltså, på fredag, den 26 augusti fyller Elin 26 år. För att fira henne har vi köpt rislyktor så vi kan tända och skicka upp 26 stycken bland molnen. Vi kommer att hålla till ute i Storsjön och vi har sagt att vi ses kl.21.00. Alla som känner att dom vill vara med och göra något fint för henne, hedra hennes minne, hjälpa till, eller bara se på något fint, är mer än välkomna att göra oss sällskap. Finast av allt vore ju att skicka upp så många som möjligt samtidigt. Det blir en fin kväll att vara tillsammans och ha en fin och mysig stund ihop. Vi får hoppas på att Elin styr vädret, om vi sköter resten. <3

2011-08-22
14:49:48

Lilla fågel blå



När jag ser på alla stjärnor över himlen, då önskar jag att du var här.
Nu kan jag bara säga.. Kom tillbaks.

2011-08-22
12:48:40

It's for both of us

It's a whole other world in my head, when I close my eyes in my bed
Cause I make up places and people, replace myself if I need to
I will be strong for me and you, do what they tell me that I can't do

Cause I'm never giving up, I ain't leaving
It's not for me no more, it's for both of us
I see you when I see you, I love you allways

2011-08-22
12:39:22

Huller om buller - Allmänt kaos.

Det är mycket fram och tillbaka nu. Känner att jag har NOLL koll på ALLT. Avesta och Västerås. Har varit en sväng till Stockholm och hälsat på Henke också. Hade en toppendag på grönan och Milads familj bjöd på en utsökt middag! Älsk flyttar till Paris nästa helg så jag planerar att tillbringa mycket tid med honom den kommande veckan.

Har även kommit igång med fotbollen igen. Har inte spelat något sen förra sässongen, men nu har jag skrivit på och blivit spelklar för Avesta DFK. Hade borta match igår mot Mora och vi tog hem en seger med 0-2. Det innebar att vi drog ifrån lite i serieledningen. Segertåget tuffar på. Vi bar sorgeband för klubbens Sune och jag hade även mitt vita band för Elin. Tanken var att det vita bandet bara skulle vara med på min debut, men tror det kommer få vara med serien ut. Det känns bra att ha det där, det känns bra att ha något som symboliserar att hon är med.

Det finns så mycket minnen överallt, vart man än vänder sig, vad man än ser och hör. Vägen mot och från Mora igår, förbi Falun var riktigt tung att åka igen.. Minnena och känslorna från den där dagen, den 11 juni, gjorde sig påminda och spelades upp i mitt huvud om och om igen. Även min senaste resa till Mora var tillsammans med Elin. Så mycket minnen överallt.

Fastnade i Elins dagbok.. Det gör så ont att läsa hennes alldelles egna ord.

16/4 -2011 "Tänk att en dag kommer allt bli bra, det känns så ofattbart just nu. Samtidigt blir jag så fruktansvärt lycklig när jag tänker på den dagen då allt kommer att bli bra."

2011-08-12
23:12:31

”Varför är du ledsen? ..."

..Vi ska ju bara ha det bra nu". Det var min systers ord när tårarna började rinna nerför mina kinder. Jag satt bredvid hennes säng med mitt huvud lutandes mot sängkanten. Det kunde inte vara meningen att min syster skulle sitta och trösta mig vid det här laget, i den här situationen. Men det var sån hon var, det är sån hon är. Stark. Glad. En hjälte i sin tid. En förebild. Hon är så mycket mer än bara mitt kött och blod.

Min syster hade länge funderat på att starta en blogg för berätta vad hon gick igenom, vad hon var tvungen att kämpa emot. Hon sa att det kanske kunde hjälpa någon annan. Kanske kunde hon få någon annnan att inte känna sig så ensam. Kanske kunde hon ge någon annan tröst, hopp och motivation till att inte ge upp. Min syster hade själv en väldigt stor hjälp av en tjej som gått igenom och överlevt denna hemska sjukdom. Primär skleroserande kolangit, PSC.

"You never know how strong you are,
untill being strong is the only choice you have"